Gratis bezorging vanaf 25,-

KIT DETOX

Een kit die bestaat uit een dag en nacht verzorging die zich focust op het herstellen en daarnaast het verbeteren van de huid. De twee verschillende boosters The Defense & The Calm zorgen ervoor dat de huid met de juiste actieve stoffen gevoed worden tijdens de dadelijke verzorging om de huid te herstellen, verzachten en te kalmeren.

69,95 incl. BTW

Een kit die bestaat uit een dag en nacht verzorging die zich focust op het herstellen en daarnaast het verbeteren van de huid. De twee verschillende boosters The Defense & The Calm zorgen ervoor dat de huid met de juiste actieve stoffen gevoed worden tijdens de dadelijke verzorging om de huid te herstellen, verzachten en te kalmeren.

Productbeschrijving:

Een onrustige huid? Kies dan voor de Detox Kit die bestaat uit een dag en nacht verzorging die zich focust op het herstellen en daarnaast het verbeteren van de huid. De twee verschillende boosters The Defense & The Calm zorgen ervoor dat de huid met de juiste actieve stoffen gevoed kan worden tijdens de dagelijkse verzorging om de huid te herstellen, verzachten en te kalmeren. Geschikt voor alle huidtypen waaronder in het bijzonder de gevoelige huid.

Personaliseer uw dagelijkse huidverzorgingsregime met een paar druppels van The Defense Booster, ontwikkeld om een sterke antioxidant bescherming te bieden. In meerdere wetenschappelijke studies is bewezen dat de actieve bestanddelen Biosaccharide Gum-2, Panthenol (Vitamine B5) en Niacinamide (Vitamine B3) de huid beschermen tegen schade door externe agressies en ontstekingen verminderen. The Calm Booster, is ontwikkeld om de gevoelige huid te verzachten, kalmeren en te herstellen door de geconcentreerde actieve ingrediënten Centella Asiatica en Dextran Sulfaat.

Gebruik:

Voeg in de ochtend en avond een paar druppels Booster toe om uw formule te verrijken. Aanbrengen op een gereinigd gezicht en hals (gladstrijken vanuit het midden naar buiten toe in opwaartse richting). De Hydraterende Basiscrème kan ook alleen worden gebruikt, zonder Booster-product. Waarschuwingen, vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Indien irritatie optreedt, stop dan met het gebruik.

Kenmerken:

  • EWG compliant
  • Cadeau verpakking
  • Dag en nacht crème in één door de twee verschillende boosters
  • 100% natuurlijk, duurzaam en biologisch afbreekbaar conserveringssysteem.
  • Goedgekeurd door COSMOS
  • Shea Boter
  • Hyaluronzuur
  • VEGAN
  • 95% NATUURLIJKE OORSPRONG
  • ACTIEVE INGREDIËNTEN
THE CREAM HYDRATING BASE

Crème versterkt met 0,02% hyaluronzuur, een actief bestanddeel waarvan bewezen is dat het hydratatie biedt voor uw dagelijkse gezichtsverzorging. Waarom zult u ervan houden? Het bevat tot 95% natuurlijke actieve ingrediënten met bewezen efficiëntie. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Waarschuwingen. Voeg een paar druppels Booster toe om uw formule te verrijken.

THE DEFENSE BOOSTER

Personaliseer uw dagelijkse huidverzorgingsregime met een paar druppels The Defense Booster, ontwikkeld om een sterke antioxidant bescherming te bieden. In meerdere wetenschappelijke studies is bewezen dat de actieve bestanddelen Biosaccharide Gum-2, Panthenol (Vitamine B5) en Niacinamide (Vitamine B3) beschermen tegen schade door externe agressies en ontstekingen verminderen, Geschikt voor de gevoelige huid.

THE CALM BOOSTER

Personaliseer uw dagelijkse huidverzorgingsregime met een paar druppels van The Calm Booster, ontwikkeld voor de gevoelige huid, in meerdere wetenschappelijke studies is bewezen dat de geconcentreerde actieve ingrediënten Centella Asiatica en Dextran Sulfaat de gevoelige huid verzachten, kalmeren en herstellen. Geschikt voor de gevoelige huid.

How to use?

Stap 1:
Kies uw hydraterende basis, bepaal welke textuur en behandeling het meest geschikt zijn voor het type van uw huid.

Stap 2:
Kies uw booster, gemaakt om verschillende behoeften van de huid te behandelen.

Stap 3:
Gepersonaliseerde behandeling, combineer de juiste textuur met het actieve ingrediënt dat ideaal past bij de behoeften van uw huid.

Inhoud

50ml, 10ml, 10ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KIT DETOX” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere bekeken ook:

KIT GLOW

Wil je een stralende, gladde huid? Kies dan voor de Glow Kit die bestaat uit een dag en nacht verzorging die zich focust op het egaliseren van de huid.

69,95 incl. BTW

KIT ANTI-AGING

Wil je de huid een boost geven en je fijne lijntjes verminderen of tegengaan? Kies dan de Anti-aging kit die bestaat uit een dag en nacht verzorging die zich focust op Anti-aging.

69,95 incl. BTW

THE SERUM HYDRATING BASE

Een serum wat bedoelt is voor extra hydratatie voor de droge tot normale huid. Het serum kan als eerste stap toegevoegd worden aan je dagelijkse routine.

29,00 incl. BTW

THE EMULSION HYDRATING BASE

Een lichte crème, die bestemt is voor een normale tot vettige huid. The Emulosion Hydrating Base is een erg dunne crème die snel intrekt.

29,00 incl. BTW